Ozonoterapia, remediu garantat in tratarea herniei de disc si a durerilor de spate 1

Dacă te afli aici, cu siguranță ai experimentat sau experimentezi cumplitele dureri de spate sau cel puțin, cunoști o persoană ce trece prin chinurile provocate de această problemă medicală.

Știi deja ce înseamnă nopțile lungi și nedormite, zilele în care abia te poți misca pentru a duce la bun sfârșit activitățile simple și, mai ales, momentele frumoase în familie pe care a trebuit să le amâni din cauza imposibilității de a lua parte la ele. S-ar putea să fi pierdut deja câteva zile de naștere, o excursie la munte, o ieșire cu cortul sau pur și simplu o plimbare prin oraș. Mai mult de atât, probabil că ai încercat deja numeroase tratamente ce nu au avut efect sau au reușit doar să țină durerile din scurt. Încă puțin și ajungi specialist în astfel de proceduri fără efect.

În mod categoric, noi nu vrem să îți adăugăm încă un tratament nereușit la portofoliul creat de-a lungul acestei boli și, de aceea, îți vom prezenta o metodă alternativă și revoluționară prin care să îți tratezi durerile de spate, indiferent de natura lor.

Înainte de a-ți prezenta modul prin care îți poți recăpăta starea de bine și viața liniștită, ne vom opri asupra câtorva aspecte pe care trebuie să le cunoști.

În primul rând, durerile de spate pot să difere de la o persoană la alta, ele pot fi ușoare sau severe, intermitente sau continue și cu efect asupra anumitor părți ale corpului.

Simptomele ușoare dispar de la sine într-o perioadă scurtă de timp, dar există și cazuri aparte în care este necesar un consult amănunțit. În cazul în care, pe lângă durerile resimțite la nivelul spatelui resimți și pierdere în greutate, febră, furnicături la nivelul brațelor și picioarelor, durere în picioare, durere ce ajunge sub genunchi, incontinență urinară, dificultăți de urinare, incontinență fecală, amorțeală în jurul organelor genitale sau în jurul feselor, atunci este nevoie ca într-un timp cât mai scurt să ceri sfatul unui profesionist. Este bine și indicat să îți faci o consultație amănunțită din timp, pentru a nu lăsa să se instaleze eventualele complicații ce vor fi mult mai greu de tratat.

Adesea, afecțiunile cele mai întâlnite ce pot genera dureri de spate sunt hernia de disc, stenoza spinării, osteoartrita vertebrală și fractura de compresie vertebrală.

Insităm totuși pe un aspect extrem de important și îți recomandăm să ții cont de unul din cele mai valoroase sfaturi pe care le poți primi. Ori de câte ori vei sesiza o problemă, nu te diagnostica singur ci, cere mereu sfatul unui profesionist. Cauzele durerilor tale pot fi multiple, iar în cazul în care aplici un tratament incorect, fie nu vei vedea niciun rezultat și vei fi demoralizat, fie vei înrăutăți starea organismului și psihicului tău.

Pentru a stabili un diagnostic corect poți oricând să programezi o consultație profesionistă la centrul nostru, chiar de aici.

Hernia de disc este în momentul actual una din cele mai frecvente probleme regăsite în rândul pacienților. Aceasta apare când un disc intervertebral se deteriorează și se manifestă adesea prin simptome precum: durere de picior sau de mână, amorțeli sau furnicături în partea corpului în care nervii sunt afectați și o senzație de slăbiciune, fapt ce adesea afectează abilitatea de a ține sau ridica diverse lucruri.

Din fericire, durerile de spate și hernia de disc pot fi tratate prin intermediul terapiei cu ozon. Ozonoterapia are efecte extraordinare asupra durerii și reprezintă o metoda alternativă și revoluționară în lupta cu bolile. Aceasta constă în infiltrații intramusculare cu ozon, paralel cu coloana vertebrală, în zona afectată. Ozonul crește oxigenarea locală printr-o serie de macanisme și va elibera pacientul de durerile provocate de hernia de disc sau de altă problemă a spatelui. Cantitatea de ozon aplicată fiecărui pacient este una individualizată, pliată pe nevoile și gravitatea problemei cu care acesta se confruntă. Nu există alergii sau afecte adverse ale ozonului, iar ameliorarea stării generale se va resimți de la primele administrări.

În timp ce prin operații se caută tratament pe termen lung, ozonoterapia, o ramură complementară a medicinei,  îmbunătățește starea imediată a persoanei suferinde.

Specialiștii de peste tot în lume au demonstrat beneficiile ozonoterapiei, iar milioanele de pacienți ne spun povestea însănătoșirii lor. Tu poți fi unul dintre pacienții ce își recapătă starea de bine, dorința de viață, zâmbetul pe buze și a cărei poveste este una de succes. Dr. Maria Dragomir, primul medic din Brașov care a efectuat cu succes ozonoterapia, împreună cu echipa sa pot veni în ajutorul în ameliorarea și vindecarea problemei de care suferi.

Află intrând aici care sunt toate bolile de care ozonoterapia te poate scăpa.

Iar pentru o programare în clinica noastră, te invităm să accesezi acest link și să iei cât mai repede legătura cu noi, deoarece timpul tău este cel ce contează.

 

Bonus, specialiștii noștri ți-au pregătit câteva moduri prin care să îți păstrezi sănătatea coloanei vertebrale:

  1. Menține o postură corectă a corpului, iar fie că ești acasă, la birou, în metrou, la masă, ține spatele drept. În caz că nu ești obișnuit să păstrezi o poziție corectă a corpului, te poți folosi de pernuțe, scaun ergonomic, poți să pui o placă pe spătarul scaunului și nu uita, trebuie mereu să tragi puțin umerii în spate.
  2. Fă cât mai multă mișcare. Poți face yoga, întinderi câte 10 minute pe zi și, cel mai eficient, înot. Iată aici o serie de exerciții pentru durerile de spate.
  3. Evită să cari obiecte grele
  4. Menține o greutate corporală adecvată
  5. Optează pentru sesiuni preventive de masaj săptămânal
  6. Adoptă o dietă sănătoasă și echilibrată
  7. Investește într-o saltea de calitate
  8. Poartă mai puține lucruri cu tine

Pentru mai multe beneficii ale ozonoterapiei și pentru mai multe informații despre noi, folosește timpul eficient și intră aici.

Gata cu tratamentele fără rezultat.

Oferă prioritate sănătății tale, alege ozonoterapia.