8 motive pentru care terapia cu ozon iti va schimba viata 1

Ozonoterapia, tratamentul medical revoluționar, practicat de mai bine de 40 de ani în lume îți poate schimba viața în bine, începând de acum.

Timpul nu stă în loc și nu are răbdare cu nimeni, iar acest lucru se revarsă cel mai mult asupra sănătății și a stării de bine. Înaintarea în vârstă ne face mai înțelepți, dar ne pune în pericol sănătatea și ne predispune la boli ale pielii, boli autoimune, reumatice, infecțioase și multe altele. Din nefericire, lupta cu boala poate fi adesea un adevărat consumator de timp și resurse, iar dacă ți s-a întâmplat să mergi din spital în spital, din clinică în clinică fără să observi îmbunătățiri asupra sănătății tale, atunci știi despre ce vorbesc.

În loc să ne bucurăm de o viață fără dureri, ne petrecem timpul în spitale și clinici și devenim o corvoadă pentru noi înșine și pentru cei dragi.

Din fericire, ozonoterapia, practicată de mai bine de un secol pentru creșterea gradului de oxigenare a țesuturilor, are efect extraordinar asupra sănătății și te poate ajuta să scapi de tratamentele fără efect și resursele irosite pe proceduri fără rezultate.

Principiul de la care se pleacă în ozonoterapie constă în faptul că la baza oricărei afecțiuni se află oxigenarea insuficientă la nivel celular. Aceast lucru duce la apariția inflamației și ulterior, a bolii. Prin injectarea sau infiltrarea unei cantitati de amestec de oxigen-ozon ( ozon medical ), prin diverse tehnici, care au rezultate terapeutice excepționale, ozonoterapia are o acţiune directă şi imediată cu efect dezinfectant, revitalizant şi trofic, antialgic şi miorelaxant şi este, în acelaşi timp şi un puternic bactericid, fungicid şi virustatic.

Iată câteva motive pentru care ozonoteraăia îți va schimba viața în bine.

1. Terapia cu ozon este un remediu excepțional împotriva bolilor reumatice.

Ozonoterapia tratează durerile provocate de reumatism, coloană vertebrală, genunchi, șold, glezne, articulațiile mâinilor și a picioarelor, fracturi sau entorse, rupturi musculare sau nevragii. Tot odată, te ajută să duci o viață liniștită, fără chinul provocat de hernia de disc, poliartrită reumatoidă sau osteoporoză.

8 motive pentru care terapia cu ozon iti va schimba viata 2

2. Terapia cu ozon îți va păstra pielea radiantă și tânără.

Terapia cu ozon redă frumusețea persoanelor ce suferă de acnee, dermatite alergice, cicatrici, ulcer varicos, diabetic și psoriazis. Iar în cazul pielii deshidratate sau a ridurilor, ozonoterapia ajută la refacerea straturilor pielii, redând vitalitate și strălucire.

8 motive pentru care terapia cu ozon iti va schimba viata 3

3. Ozonoterapia te scapă de afecțiunile cardiovasculare.

4. Este un tratament imbatabil împotriva sindromului de oboseală cronică, depresie, stres, stări de nervozitate sau nevralgii.

Productivitatea scăzută, relațiile interumane disfuncționale și starea constantă de letargie și apatie sunt în strânsă legătură cu aceste probleme ce pot fi tratate cu succes prin terapia cu ozon. În felul acesta, îți vei recăpăta energia, rezultatele muncii tale vor crește exponențial, iar relațiile tale vor fi la fel de sănătoase și fericite.

5. Este un bun remediu împotriva diabetului zaharat.

6. Tratează și previne cancerul.

Ozonoterapia ajută la eliminarea reacțiilor adverse și suținerea funcțiilor diferitelor țesuturi care pot fi afectate de tratamentul clasic. Tot odată, ajută la prevenirea metastazelor, potențarea rezultatelor pozitive ale tratamentelor clasice, protejarea țesuturilor sănătoase de efectele nocive ale chimio și radioterapiei.

7. Tratează afecțiunile respiratorii.

Eficiența Ozonoterapiei în afecțiunile respiratorii este uimitoare, rezultatele fiind vizibile încă după prima ședință, chiar și la copiii sub 6 ani.

8. Acționează cu succes asupra infecțiilor.

Ozonoterapia inactivează bacteriile, virusurile și diverse fungii, iar în contact cu celulele organismului, ozonul formează compuși care distrug învelișul protector al virusurilor, împiedicând astfel multiplicarea lor. Așasar, fie că vorbim de herpes, infecții virale, micotice, ale căilor respiratorii, mucoaselor sau infecții renale, ozonoterapia are o acțiune imediată și te scapă de neplăceri.

Răspândită în toată lumea și practicată de numeroși medici specialiști, ozonoterapia este o procedură folosită cu succes de către centrul de Ozonoterapie Celedonis, devenind un exemplu și un model pentru centrele de ozonoterapie ce s-au dezvoltat ulterior.  Dr. Maria Dragomir, primul medic din Brașov care a efectuat cu succes ozonoterapia, împreună cu echipa sa pot veni în ajutorul în ameliorarea și vindecarea problemelor de sănătate, oferind o atenție deosebită fiecărui pacient și stabilind un tratament individual în funcție de afecțiunile de care suferi.

Mai multe informații despre beneficiile terapiei cu ozn puteți găsi accesând https://ozonoterapie.ro.

Terapia cu ozon îți poate schimba viața, alege o viață sănătoasă, lipsită de dureri.