Tratament medical revolutionar

Ozonoterapia

Terapia de rejuvenare cu plasma proprie

Terapia PRP

Estetica Brasov 1

Terapia PRP

Metoda revolutionara a medicinei estetice biologice, utilizata cu mare succes de vedete ale lumii, terapia PRP (terapia vampir) este cel mai modern tratament in domeniul regenerarii pielii si a articulatiilor prin forte proprii.

PRP – Platelet Rich Plasma inseamna ,,plasma bogata in trombocite". Plasma este lichidul din vasele noastre de sange care transporta componentele celulare: cum ar fi celulele rosii (eritrocitele – responsabile de oxigenare) celulele albe (globulele – responsabile de apararea de infectii), precum si trombocitele (plachetele – responsabile de coagulare si vindecare).

Aceste plachete contin peste 40 de factori de crestere care actioneaza ca niste celule stem si regenereaza toate tipurile de tesuturi: conjuctiv, elastic, muscular neted, epitelial, cresterea productiei de colagen, formarea de noi vase de sange, etc.

Estetica Brasov 2

Care sunt beneficiile acestui tratament?

• ajuta la refacerea structurilor articulatiilor, beneficii in durerile articulare revitalizarea pielii lipsita de tonus si elasticitate (piele lasata), deshidratata
• pielea devine luminoasa, curata, fara pete si foarte bine tonifiata
• se amelioreaza semnificativ pungile de sub ochi, petele pigmentare, ridurile, santurile, etc
• tratamentul acneei si al cicatricilor post acnee, al psoriazisului, in cicatrizarea ulcerului de gamba
• accelerarea procesului de refacere a pielii dupa un peeling laser sau chimic;
• beneficii semnificative in tratamentul calvitiei si al alopeciei (in tratament se asociaza si ozonoterapia subcutanata)

Efectele terapiei PPP sunt amplificate in cazul imbunatatirii plasmei cu oxigen-ozon (ozonoterapia)!
Alege terapia PRP combinata cu ozonoterapia !

Estetica Brasov 3

Gerovital - Terapia care intarzie imbatranirea

Actiunea de vindecare si de regenerare a ozonului este amplificata de terapia cu Gerovital, care, prin alt mecanism de actiune, are si ea rol de reparatie din interior. Acestor doua terapii, in functie de necesitati, li se vor adauga vitamine perfuzabile pentru a creste astfel substratul de antioxidanti al organismului si pentru a obtine tratamentul complet, tratamentul ideal.

Produs geriatric brevetat in peste 30 de tari, descoperit de faimosul medic roman specialist in gerontologie, Ana Aslan, Gerovital este tratamentul la care au apelat numeroase personalitati internationale pentru imbunatatirea sanatatii si pentru tine timpul in loc: Claudia Cardinale, Marlene Dietrich, Kirk Douglas,Salvador Dali, Charlie Chaplin, J.F. Kennedy, Charles de Gaulle, Tito, Regele Arabiei Saudite, Aristotel Onassis contesa Zwarowsky.

Compusul principal din Gerovital este procaina, care s-a dovedit ca nu este doar un anestezic
eficient, dar are si rol important in procesul de incetinire al mecanismelor de imbatranire la
nivel molecular. Procaina din Gerovital are un PH scazut de la 4,5 la 3,3 si este combinata cu
agenti antioxidanti si stabilizatori avand astfel actiune in neutralizarea radicalilor liberi din
organism are actiune de tip vitaminic.

Tratamentul cu Gerovital poate fi utilizat in scop preventiv inca de la varsta de 40 de ani si trata- ment curativ in: boli reumatismale si degenera- tive, dureri osteoarticulare si musculare, stari depresive, tulburari circulatorii, afectiuni cardi- ace, afectiuni ale pielii, osteoporoza, repigmentar- ea parului, normalizarea presiunii arteriale Parkinson, nevrite, nevralgii, sclerodermie, eczeme si a altor patologii care apar in procesul de imbatranire.

Estetica Brasov 4

Microdermabraziune faciala

Tratamentul BRILLIANT- microdermabraziunea cu pulbere de diamant actioneaza ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, eliminand celule moarte, permitand astfel celorlalte proceduri sa actioneze pana in profunzime. Simultan se accelereaza si productia de celule noi in stratu bazal, profund al epidermei.

Estetica Brasov 5

Mezoterapie Virtuala

Tratamentul MESOSONIX (mezoterapia virtuala) este o alternativa moderna a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implica ace, anestezie si perioade de recuperare. Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie introduce in structura pielii cocktail-uri ce contin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sanguina si odata cu acestea si sinteza de noi fibre de colagen si elastina.

Estetica Brasov 6

Oxigen Hiperbar

Tratamentul OXY MED – „injectarea" de oxigen
de puritate 98% sub presiune, oxigeneaza toate straturile pielii, activeaza circulatia sanguina si metabolismul celular.

Estetica Brasov 7

Tratamentul SKIN TECH

Tratamentul SKIN TECH combinatie de fototerapie, galvan- oterapie si raze infrarosii, SKIN TECH produce schimbari la nivel celular cu efecte pozitive pe diferite tipuri de problem chiar si pe cele microscopice care duc la imbatranirea tenului. Actioneaza concomitent pe fata si pe gat, avand 2 module individuale.