Tratament medical revolutionar

Ozonoterapia

Terapia de rejuvenare cu plasma proprie

Terapia PRP

Wellness Brasov 1

Vitamine perfuzabile

In functie de necesitatile fiecariei persoane, se vor administra vitamine perfuzabile specifice pentru a amplifica beneficiile Ozonoterapiei.

Wellness Brasov 2

Masaj Lomi Lomi

Este o forma veche de masaj practicat de catre indigeni polinezieini din Hawaii. Lomi Lomi inseamna brate iubitoare, fiind un masaj care lucreaza usor si profund musculatura cu miscari continue, oaspetele relaxandu-se si abandonandu-se in mainile maestrului.

Wellness Brasov 3

Masajul cu roci vulcanice

Ofera rezultate spectaculoase in relaxarea, echilibrarea si revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor de diferite marimi se desfasoara de la extremitati spre partea meridiana a corpului, pe principalii centri energetici.

Masajul de intretinere

Este indicat a se efectua cel putin odata pe saptamana (preferabil 2 sedinte/saptamana) si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare optima.

Masajul anticelulitic

Actioneaza impotriva celulitei, detronand asa numita “coaja de portocala” de pe solduri, abdomen si fese. Masajul cu creme reductoare si uleiuri esentiale imbunatateste supletea si elasticitatea pielii, activand circulatia sangelui.

Wellness Brasov 4

Aroma relax

Masajul cu ulei cald determina un efect de relaxare a intregului corp si revitalizare a stimulilor prin aromaterapie, imprimand o excelenta stare de bine.

Wellness Brasov 5

Masaj partial

Acest tip de masaj este special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate in zone sensibile: cap, gat, articulatii. Produsele folosite in cazul acestui tip de masaj sunt cremele si uleiurile antiinflamatoare.

Wellness Brasov 6

Hidromasaj

Energizeaza si revitalizeaza corpul, relaxand muschii si stimuland circulatia sangelui prin actiunea jetului de apa. Puterea de vindecare a apei intareste sistemul imunitar, redand trupului forta si supletea in miscare.

Masajul terapeutic

Reprezinta o metoda de tratament a diferitelor afectiuni. Efectele acestuia se resimt la nivelul pielii, muschilor, nervilor, sangelui, limfei si, indirect, la nivelul glandelor endocrine, organelor interne si articulatiilor.

Wellness Brasov 7

Masaj aromo-terapeutic

Foloseste uleiuri cu proprietati de vindecare, relaxeaza, detoxifiaza, energizeaza, improspateaza si revitalizeaza. In functie de uleiurile folosite, masajul stimuleaza sistemul limfatic si stimulator, elimina toxinele, creeaza o stare profunda de relaxare si stimulare.

Wellness Brasov 8

Masajul de relaxare

Atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, confera o senzatie de bine. Efectele masajului de relaxare: ajuta la eliminarea toxinelor; imbunatateste circulatia sanguina; creste elasticitatea pielii; elimina oboseala acumulata; mentine o buna stare de sanatate.

Wellness Brasov 9

Dus subacvatic

Secretul acestui tip de masaj consta in folosirea jetului de apa, dublat de indemanarea terapeutului. Actiunea intensa a apei alunga durerile, detoxifiaza organismul si stimuleaza circulatia sangelui, avand efect tonifiant, relaxant si energetic.

Wellness Brasov 10

Drenaj Limfatic

Remediu impotriva celulitei, a retentiei de apa si toxinelor, drenajul limfatic elibereaza corpul de presiunea stresului, imbunatateste circulatia si imunitatea generala, conferind o senzatie de revitalizare totala a organismului.

Wellness Brasov 11

Piscina

Un spatiu destinat recreerii, aflat in mijlocul tumultului urban, piscina de dimensiuni semi-olimpice.

Wellness Brasov 12

Fitness

Sala de fitness dotata cu aparatura moderna, cardio-fitness, fitness, spinning, sauna.

Wellness Brasov 13

Meniuri Bio 100%

Lady Chef – Cornelia Ghisoi – Cornelia Ghisoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Ar putea lucra in orice restaurant din lume, de la Londra la Paris si de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghisoi o puteti gasi, de peste 30 de ani, in bucataria singurului hotel de cinci stele, din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca o mancare sa fie cu adevarat gustoasa. „In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, spune Cornelia Ghisoi.

Wellness Brasov 14

Tratamente cu namol

Comprese namol

Masaj cu namol

Masaj + impachetari namol